Vara asta este despre tine - AFI Palace Ploiesti

cutremur

Un cutremur cu magnitudinea de 4,1 pe scara Richter s-a produs luni, la ora locala 13:59, in judetul Vrancea, potrivit Institutului National de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pamantului (INFP).

 

Seismul a avut loc la o adancime de 100 de kilometri. 

Cel mai important seism din acest an s-a inregistrat in data de 24 septembrie, la ora locala 2:11, in zona Vrancea, si a avut o magnitudine de 5,3  pe Richter.

 In 2015, cel mai puternic seism a avut magnitudinea de 4,9 pe scara Richter si s-a inregistrat in data de 29 martie, in judetul Buzau.
 
Potrivit datelor INFP, cea mai importanta miscare tectonica din Romania in ultimii ani a fost inregistrata in anul 2014, pe 22 noiembrie, cand s-a produs un cutremur de 5,7 pe scara Richter, acesta fiind resimtit si la Bucuresti.
sursa: stirileprotv.ro

 

 

 

Național
  • Miercuri, 16 August 2017
  • De Georgiana Kelemen

Cutremur în judeţul Buzău

Un cutremur cu magnitudinea 3,7 pe scara Richter s-a produs, miercuri, în judeţul Buzău, la adâncimea de 113.8k kilometri, potrivit Institutului Naţional de Cercetare Dezvoltare pentru Fizica...

Național
  • Miercuri, 16 August 2017
  • De Georgiana Kelemen

Răspunsul lui Cioloş la oferta USR

Fostul şef de cabinet al lui Dacian Cioloş, Alin Cristian Mituţa a afirmat, într-o postare pe Facebook, că referendumul pe tema fuziunii cu USR este ”o iniţiativă exclusivă a USR”, aceasta nefiind...