comarnic brasov

Compania de Drumuri încă nu a anunţat un câştigator pentru construirea lotului 5 al autostrăzii Comarnic-Braşov, deşi au fost depuse 10 oferte, care au fost deschise încă din octombrie anul trecut. 

Contractul pentru lotul Râşnov-Cristian a fost scos la licitaţie în vara anului trecut, iar cele 10 oferte depuse au fost deschise încă din octombrie 2015.

„Până pe 15 septembrie, comisia de evaluare a ofertelor va emite decizia. Dacă va fi una pozitivă, vom semna contractul", spunea în august pentru Economica.net Cătălin Homor, directorul general al Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), fosta CNADNR.

Iată că a trecut mai bine de o lună şi anunţul desemnării unui câştigător întârzie să apară. Reprezentanţii CNAIR au explicat că membrii Comisiei de Evaluare nu au luat încă o decizie.

Comisia de Evaluare în vederea atribuirii contractului pentru proiectarea şi execuţia lotului cuprins între kilometrii162 şi 168 ai viitoarei autostrăzi Comarnic-Braşov a fost constituită pe 13 octombrie 2015, fiind formată din şapte membri. Citește mai mult pe economica.net

 

Articole asemănătoare
Economic
  • Joi, 25 Mai 2017
  • De Observatorul Prahovean

Licitații CONSTRUCȚII DRUMURI ȘI PODURI

De la inceputul anului 2017, LICITATIA.RO  a monitorizat 1131 de licitatii din domeniul CONSTRUCTII DRUMURI SI PODURI si 51 de licitatie pentru INFRASTRUCTURA. Pe judetul Prahova au fost monitorizat 46...