tavan anl

O petrecere pentru copii, organizată într-o garsonieră dintr-un bloc ANL din Botoşani, a fost cât pe ce să se încheie cu o tragedie. Tencuiala de pe tavanul camerei s-a desprins brusc şi a căzut peste invitaţi. Doi copii au ajuns la spital cu ambulanţele. Alţi trei au suferit atacuri de panică. 

Incidentul s-a petrecut într-un bloc ANL din cartierul Bucovina. Mai mulţi copii participau la aniversarea unei prietene. Părinţii stăteau la masă, iar cei mici se jucau alături. La un moment dat, o bucată de aproape doi metri pătraţi din tencuiala tavanului s-a desprins şi a căzut peste copii.

O fetiţă de şase ani a fost transportată de urgenţă la Secţia de Pediatrie a Spitalului Judeţean. Copila a fost supusă unor investigaţii amănunţite, inclusiv unui examen la computerul tomograf. Un alt copil a fost şi el uşor rănit. 

La locul incidentului au ajuns mai multe echipaje de poliţie, dar şi criminaliştii, care au efectuat măsurători în interiorul garsonierei. În urma anchetei, se va stabili cine se face vinovat pentru calitatea lucrărilor de construcţie. Oamenii în casa cărora s-a produs accidentul locuiesc acolo cu chirie de nouă ani.

Nu este pentru prima dată când apar astfel de probleme în locuinţele ANL. Un caz similar a avut loc anul trecut, într-un apartament din cartierul Cişmea. Tavanul din dormitor s-a prăbuşit. Din fericire, atunci nu se afla nimeni în camera respectivă. 

sursa: realitatea.net

 

Articole asemănătoare
Internațional
  • Vineri, 28 Aprilie 2017
  • De Mihai Popescu

Până la 37 de ani a născut 38 de copii

O femeie din Uganda în vârstă de 37 de ani a ajuns la incredibila performanță de a da naștere la nu mai puțin de 38 de copii, relatează publicația „Daily Monitor” din Uganda, într-un articol preluat pe...

Național
  • Marți, 25 Aprilie 2017
  • De Mihai Popescu

Boala care a ucis deja 23 de copii în România

Rujeola face noi victime în rândul copiilor. O fetiţă în vârstă de doar 5 luni a murit la Spitalul de Boli Infecţioase Victor Babeş” din Timişoara. Astfel, numărul deceselor cauzate de epidemia de...