Vara asta este despre tine - AFI Palace Ploiesti

fara teme

Proiect inedit pentru elevi, la Constanţa. Zilele acestea, şcoala gimnazială „Nicolae Tonitza" experimentează un proiect intitulat „Perioada fără teme". Vor fi două săptămâni fără teme, urmate de alte două cu teme. 

 

Şcoala gimnazială nr. 39 „Nicolae Tonitza" din Constanta experimentează, zilele acestea, un proiect intitulat „Perioada fără teme". După ce săptămâna trecută toate clasele au susţinut o testare iniţială, vor urma două săptămâni fără teme pentru acasă.

După aceste două săptămâni fără teme, va fi dată o testare, urmată de alte două săptămâni de teme şi de o nouă testare, după care se va putea concluziona cum este cel mai bine pentru copii. Copiii nu vor mai aduce caietele de teme la şcoală, iar auxiliarele pot rămâne la dulapul clasei. Dacă noţiunile pot fi învăţate direct din caiet, pot lăsa şi manualele la şcoală.

 

sursa: observator.tv

 

Național
  • Miercuri, 16 August 2017
  • De Georgiana Kelemen

Soluţie urbană INEDITĂ cu panouri muzicale

Braşovenii şi turiştii care ajung în zona de promenadă de Sub Tâmpa din municipiul Braşov se pot relaxa într-un mod inedit într-unul din părculeţele din această zonă, unde au fost amenajate primele...