zapada

Sunt șanse mari să avem zăpadă în perioada sărbătorilor de iarnă. Potrivit prognozei meteo, în decembrie, temperatura medie nu va depăși 1 grad Celsius, în timp ce precipitațiile ajung până la 55 de litri/mp.

PROGNOZA METEO NOIEMBRIE. Temperatura aerului va avea valori medii lunare apropiate de norma in cea mai mare parte a tarii, posibil mai ridicate, local, in sud si sud-est. Cantitatile totale de precipitatii vor fi apropiate de norma in sud-estul si local in sudul tarii, iar in restul teritoriului vor fi in general excedentare.

PROGNOZA METEO DECEMBRIE. Temperatura aerului va avea valori medii lunare apropiate de norma in cea mai mare parte a tarii, posibil mai ridicate, local, in sud si sud-est. Precipitatiile lunare vor fi in general peste normele climatologice, exceptand local estul, nordul si vestul tarii, unde acestea vor fi apropiate de medii.

PROGNOZA METEO IANUARIE. Temperaturile medii lunare ale aerului vor fi apropiate de normalul perioadei in cea mai mare parte a teritoriului, exceptand, local, regiunile nordice, nord-vestice si centrale, unde acestea se pot situa sub media climatologica. Cantitatile totale de precipitatii vor fi apropiate de norme in est si sud-est si se vor
situa, in general, peste normele climatologice in restul tarii.
sursa: rtv.net

 

 

Articole asemănătoare
Auto-moto
  • Joi, 27 Aprilie 2017
  • De Claudiu Vasilescu

Veste bună pentru 1 mai

Cei care îşi vor petrece mini-vacanţa de 1 mai la mare, au parte de o veste bună din partea meteorologilor. Deşi iniţial fuseseră prognozate ploi pentru întreg teritoriul României, previziunile au...