autostrada

Tronsonul Gilău-Nădăşelu, din autostrada Transilvania, este realizat în proporţie de 82,40% şi are toate şansele să fie finalizat până la sfârşitul anului. Va fi deschis circulaţiei însă abia peste un an, când ar putea fi terminat podul scos la licitaţie vineri, care îl va lega de tronsonul construit de Bechtel, Turda-Gilău.

Licitaţia pentru finalizarea lucrărilor la podul peste Someşul Mic, de la Gilău, a fost publicată vineri în Sistemul Electronic de Achiziţii Publice (SEAP).

Potrivit anunţului publicat de către Compania de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), fosta CNADNR, contractul va fi atribuit după criteriul cel mai bun raport calitate-preţ, în care preţul contează în proporţie de 70%, 24% contează perioada de garanţie ofertată şi 6% garanţia pentru rosturile de dilataţie.
Citește articolul integral pe economica.net

 

Articole asemănătoare
Național
  • Luni, 24 Aprilie 2017
  • De Mihai Popescu

Accident grav în Olt. A fost activat planul roșu

Un TIR și două autoturisme s-au ciocnit. Cel puțin o persoană a murit, iar alte cinci sunt rănite, din primele informații. Mai multe ambulanțe  și un elicopter SMURD au fost trimise la fața locului....

Eveniment
  • Duminică, 23 Aprilie 2017
  • De Ștefan Vlăsceanu

Accident în Câmpina. O persoană rănită

Un accident rutier în care au fost implicate două autoturisme s-a produs duminică în jurul orei 16.40 în municipiul Câmpina.  Din primele informații puse la dispoziție de Poliție, accidentul s-a...