Vara asta este despre tine - AFI Palace Ploiesti

guvern ciolos

Sărăcia este în primul rând rezultatul corupţiei, a spus premierul Dacian Cioloş la Palatul Victoria, acolo unde este discutat Pachetul Antisărăcie. Guvernul vrea să reducă sărăcia printr-o strategie naţională. Programul conţine 47 de măsuri destinate tuturor categoriilor de vârstă, de la copii preşcolari la persoane vârstnice.

„Vorbim de sărăcie și corupție. Din punctul meu de vedere sărăcia endemică este în primul rând rezultatul corupției, a modului în care folosim și dirijăm resursele publice sau private atunci când ele sunt dirijate de autoritățile publice pentru a crea dezvoltare durabilă”, a spus Dacian Cioloș.

 

Peste 37% dintre români sunt supuşi riscului de sărăcie şi excluziune socială, arată datele Eurostat. România ocupă locul al doilea în Uniunea Europeană din acest punct de vedere.

În România, unu din trei copii se confruntă cu sărăcia.

 

sursa: digi24.ro

 

Național
  • Miercuri, 16 August 2017
  • De Georgiana Kelemen

Răspunsul lui Cioloş la oferta USR

Fostul şef de cabinet al lui Dacian Cioloş, Alin Cristian Mituţa a afirmat, într-o postare pe Facebook, că referendumul pe tema fuziunii cu USR este ”o iniţiativă exclusivă a USR”, aceasta nefiind...