educatoare gradinita

Copiii care ar fi fost maltrataţi de educatoarele unei grădiniţe private din Constanţa sunt chemaţi din nou la audieri. Pentru că parinţii au refuzat până acum să îi aducă în instanţă, o echipă de jandarmi va merge după ei, acasă. Este a treia oară când copiii sunt citaţi.

Dacă nici de această dată cei 5 micuţi nu vor fi găsiţi pentru audieri, părinţii ar putea să fie amendaţi de judecător cu 1.000 lei fiecare. În cazul în care părinţii acceptă audierea copiilor, aceasta s-ar putea face în prezența unui psiholog desemnat de Direcția de Protecție și Asistență Socială a Copilului, pentru a evita traumatizarea acestora.

Procesul în acest caz a început în anul 2014 când mai mulți părinți au dat în judecată conducerea și personalul grădiniței pentru rele tratamente aplicate copiilor. Aceştia au adus ca probe filmări de pe camerele de supraveghere în care se vede cum sunt maltrataţi cei mici.

sursa: digi24.ro

 

Articole asemănătoare
Internațional
  • Vineri, 28 Aprilie 2017
  • De Mihai Popescu

Până la 37 de ani a născut 38 de copii

O femeie din Uganda în vârstă de 37 de ani a ajuns la incredibila performanță de a da naștere la nu mai puțin de 38 de copii, relatează publicația „Daily Monitor” din Uganda, într-un articol preluat pe...

Național
  • Marți, 25 Aprilie 2017
  • De Mihai Popescu

Boala care a ucis deja 23 de copii în România

Rujeola face noi victime în rândul copiilor. O fetiţă în vârstă de doar 5 luni a murit la Spitalul de Boli Infecţioase Victor Babeş” din Timişoara. Astfel, numărul deceselor cauzate de epidemia de...