tarom

Ministrul Transporturilor recunoaşte că avioanele TAROM au probleme tehnice, care trebuie remediate urgent, pentru ca avioanele să nu mai aibă întârzieri.

În ultimele cinci luni, aeronavele companiei de stat s-au confruntat, lunar, cu defecţiuni şi pe aeroporturile din ţară şi pe cele din străinătate. Ultimul incident a avut loc vineri, când cursa de Amsterdam s-a întors la Bucureşti, după 35 de minute de la decolare.

Anul trecut, întârzierile avioanelor au lăsat o gaură, în bugetul companiei de stat, de peste un milion de dolari, potrivit unui raport al Corpului de Control.

„Este vorba de starea tehnică a aparatelor, probabil că acolo este un element unde trebuie să lucrăm, să îmbunătăţim în acest fel încât să nu mai fie întârzieri, aeronave care nu sunt disponbile, curse la care se renunţă sau se întorc sau alte incidente, acolo este elementul operaţional imediat unde trebuie să intervenim,” a declarat Sorin Buşe, ministrul Transporturilor.

sursa: digi24.ro

 

Articole asemănătoare
Exclusiv
  • Miercuri, 21 Iunie 2017
  • De Observatorul Prahovean

Evaluarea Națională 2017. Subiectele la matematică

De la ora 9:00, absolvenții de gimnaziu susțin proba de matematică la Evaluarea Națională. În Prahova s-au înscris peste 5.200 de elevi la acest examen în urma căruia se va face repartizarea la...