cioloooos

Investitorii americani sunt interesaţi de România. A spus-o chiar premierul Dacian Cioloş, după o întâlnire cu reprezentaţii mediului de afaceri de peste ocean.

Şeful executivului nu a vrut să dea nume, dar a spus că unele companii vor să-şi extindă afacerile pe care le au deja pe teritoriul românesc. De asemenea, premierul a vorbit cu investitorii şi despre planurile guvernului de a reduce birocraţia.

„Am discutat despre reducerea birocraţiei, un element esenţial, pe care îl subliniez de fiecare dată la fiecare întâlnire şi mai ales despre prestaţia ANAF-ului care este în legătură cu mediul de afaceri. Le-am explicat ce măsuri am luat pentru activitatea ANAF şi măsurile de simplificare pe care le pregăteşte Ministerul de Finanţe pentru săptămâniile viitoare pentru a putea fi adoptate”, le-a spus premierul Cioloș jurnaliștilor care îl însoțesc în SUA.

sursa: digi24.ro

 

Articole asemănătoare
Travel&Lifestyle
  • Joi, 25 Mai 2017
  • De Mihai Popescu

Transilvania - Frumusețe fără limite

Transilvania sau Ardealul este o regiune istorică și geografică situată în interiorul arcului carpatic, una din regiunile istorice ale României.  Transilvania este un ținut frumos si bogat atat cutural cat...

Național
  • Joi, 25 Mai 2017
  • De Mihai Popescu

România pregăteşte arma termobarică

Armata română a testat prima armă termobarică făcută vreodată în România. Dispozitivul de tragere foloseşte muniţie creată dintr-un amestec de explozibil şi combustibil. La impact, presiunea uriaşă...