delta accident

Accident pe Dunăre, în apropierea localităţii Crişan, de pe braţul Sulina. O ambarcaţiune cu 10 turişti la bord a intrat într-o salcie, iar cinci dintre pasageri au fost răniţi.

Turiştii mergeau de la Tulcea către Sulina cu o şalupă de transport pasageri, când, la un moment dat, conducătorul ambarcaţiunii a deviat de la traseul obişnuit şi a intrat într-o salcie.

În urma accidentului, unul dintre turişti a fost grav rănit la cap şi a fost preluat cu elicopterul SMURD şi adus la un spital din Capitală. Alţi doi pasageri au fost transferaţi la Spitalul Judeţean Constanţa cu ambulanţele, pentru investigaţii, deoarece computerul tomograf de la Tulcea este defect.

La faţa locului au ajuns reprezentanţii Poliţiei Transporturi şi cei ai Căpităniei Sulina care au declanşat o investigaţie pentru a afla care au fost cauzele producerii accidentului. Până acum sunt luate în calcul doua ipoteze: neatenţia conducătorului şalupei, care s-ar fi apropiat prea mult de mal, sau o defecţiune tehnică.  

sursa: digi24.ro

 

Articole asemănătoare
Eveniment
  • Miercuri, 24 Mai 2017
  • De Ștefan Vlăsceanu

Accident pe Centura de Vest. Trei persoane rănite

Un accident rutier s-a produs miercuri dimineața în jurul orei 08.10 pe Centura de Vest a Ploieștiului.  UPDATE: Persoanele evaluate medical refuză transportul la spital. Accidentul s-a soldat doar cu...