pokemon

Campionatul Mondial Pokemon începe vineri în Statele Unite, la San Francisco. La concursul care va ţine 3 zile vor veni jucători din 35 de ţări. Premiile puse la bătaie se ridică la peste 500.00 de dolari. La competiție nu se va juca Pokemon Go ci jocul video original creat de Nintendo.

În acest weekend, în timp ce milioane de oameni au ieșit pe străzile din orașele lor pentru a se juca Pokemon Go, fanii originali ai jocului video realizat de Nintendo se vor întrece într-o competiție pe care doar cel mai bun antrenor de pokemoni o va câștiga.

Fanii jocului nu vor putea participa la eveniment, dar pot urmări competiția la adresa Pokemon.com/Live.

Participarea la Campionatul Mondial de Polemon se face doar pe bază de invitație. În fiecare an se țin competiții pentru calificări, inclusiv Campionate Naționale în țări precum SUA, Canada, Franța, Germania, Italia, Japonia, Mexic și Coreea de Sud.

Este primul Campionat Mondial de Pokemon de la lansarea jocului devenit fenomen, Pokemon GO. Acesta nu este însă printre probele concursului. 

sursa: digi24.ro

 

Articole asemănătoare
Politic
  • Marți, 23 Mai 2017
  • De Mihai Popescu

Sorin Cîmpeanu a demisionat din ALDE

Fostul premier interimar și ministru al Educației Sorin Cîmpeanu a demisionat din Partidul Alianța Liberalilor și Democraților (ALDE). El a făcut declarația la emisiunea 24 de minute, de la...

Național
  • Marți, 23 Mai 2017
  • De Mihai Popescu

Senatul a votat legea salarizării

Legea salarizării a trecut de Senat, astăzi, cu 85 de voturi „pentru”, zece voturi „împotrivă” și 12 abțineri. Urmează votul din Camera Deputaților, cameră decizională. Propunerea legislativă...