Vara asta este despre tine - AFI Palace Ploiesti

timisoara

O furtună puternică s-a abătut asupra Timișoarei, miercuri după-amiază, lăsând în urmă câteva străzi inundate. În Caiova, patru autoturisme au fost avariate după ce doi arbori au căzut peste ele. Vremea se anunță instabilă și în perioada următoare.

 

În numai câteva minute o furtună puternică a pus stăpânire pe orașul de pe Bega. Vântul puternic a fost însoțit de descărcări electrice și precipitații care au depășit 35 l/mp. Precipitațiile abundente căzute într-un interval scurt de timp au dus la formarea unor bălți destul de mari în anumite zone din oraș.

Câteva străzi, din partea de sud a orașului au fost inundate. Pompierii au trebuit să intervină pe Calea Șagului pentru a rezolva o inundație stradală, sub podul din zonă, dar și pe strada Letea, unde apa a intrat într-o curte.

 

Miercuri seară, în jurul orei 20.00, o vijelie s-a abătut asupra municipiului Craiovei, vântul puternic doborând doi arbori.

“Este vorba despre un arţar care în cădere a avariat două maşini parcate în cartierul Valea Roşie şi un salcâm, perfect verde, care a căzut pe Aleea I Castanilor din cartierul Craioviţa Nouă, care a lovit alte două maşini. Avariile, la prima vedere, nu sunt însemnate. Echipele sunt pe teren şi intervin pentru degajarea copacilor”, a declarat Aurelia Filip, directorul Regiei Autonome de Administrarea Domeniului Public şi al Fondului Locativ Craiova.

Meteorologii transmit că vremea se va menține instabilă și în următoarele două zile, existând riscul unor noi furtuni, însoțite chiar de grindină.

sursa: realitatea.net

 

Viața Prahovei
  • Sâmbătă, 22 Iulie 2017
  • De Roxana Tănase

Caniculă și cod galben de ploi în Prahova

Meteorologii au emis un cod galben de ploi valabil în mai multe localități din Prahova. În rest, temperaturile vor urca până la 34 de grade Celsius. Potrivit ANM, codul galben este valabil astăzi în...

Eveniment
  • Sâmbătă, 22 Iulie 2017
  • De Roxana Tănase

Accident rutier pe strada Poștei din Ploiești

Două autoturisme au intrat în coliziune sâmbătă după-amiază, pe strada Poștei din Ploiești. Accidentul rutier a avut loc în jurul orei 14.00. La fața locului s-au deplasat echipaje ale Poliției și...