Vara asta este despre tine - AFI Palace Ploiesti

condrea 2

După decesul lui Dan Condrea, partenera sa de viață, Uliana Ochinciuc, țintește să obțină controlul firmelor din grupul Hexi Pharma, societăți cercetate de procurori pentru evaziune și pentru faptul că ar fi pus în pericol viața pacienților.

 

Basarabeanca Uliana Ochinciuc, soția lui Dan Condrea, acționarul principal al grupului Hexi Pharma care dilua dezinfectanții din spitale, încearcă să controleze companiile deținute și administrate de fostul soț decedat într-un accident rutier pe 22 mai.

Asta în condițiile în care nu a fost dezbătută încă moștenirea averii lui Condrea între cei doi copii ai săi: fetița din mariajul cu prima soție, Laura Georgescu, și băiețelul rezultat din relația cu Uliana.

 

În acest sens, ultima parteneră de viață a lui Condrea a încercat să facă modificări în acționariatul unor firme din grup, solicitări care i-au fost respinse de Registrul Comerțului. Instituția amintită a respins solicitarea Ulianei de a schimba administratorul de la Hexi Med, clinica din grupul de firme, pentru faptul că nu a fost stabilit cine poate semna în locul decedatului Dan Condrea, cel care este acționarul principal, așa cum reiese din motivarea primită de la Registrul Comerțului. Mai exact, Uliana Ochinciuc a dorit să-l înlocuiească pe Dan Condrea din poziția de administrator al clinicii Hexi Med cu o apropiata a sa.

Supărată de decizia Registrului Comerțului, moldoveanca a contestat sentință în instanță. Aceasta refuză că comunice cu presa, așa că nu am putut s-o contactăm pentru a-i solicita un punct de vedere.

Reamintim că și Uliana Ochinciuc este cercetată penal în dosarele Hexi Pharma. Astfel, pe lângă dezinfectanții diluați vanduți în spitale, patronul Hexi Pharma, Dan Condrea, ar fi desfășurat acțiuni de spălare de bani și evaziune fiscală. Statul a pierdut, conform DNA, două milioane de euro.

sursa: libertatea.ro