isarescu

Joi, in cadrul briefingului de presa sustinut de Guvernator, acesta a clarificat unul dintre cele mai mari mistere: salariul sau lunar. Potrivit propriilor declaratii, Isarescu ia lunar 13.601 euro, transmite hotnews.ro

"CA a constatat ca in multe banci centrale s-a accentuat si diversificat procesul de transparentizare. In consecinta, CA al BNR a decis sa faca publice minutele sedintelor de  politica monetara si nivelul de salarizare al Guvernatorului", a spus joi Isarescu. 

In avand, pot sa va spun ca salariul de Guvernator este de 9495 de euro net lunar, plus indemnizatia de conducere de 4105 euro. In total, 13.601 euro, a mai precizat Isarescu.

El a spus ca nu si-a inaintat dosarul de pensie desi legea ii permitea si ca prin urmare nu a luat si nu ia niciun fel de pensie. "Asa am considerat ca este corect", a explicat seful Bancii Centrale.

 

Articole asemănătoare
Auto-moto
  • Marți, 18 Aprilie 2017
  • De Mihai Popescu

Cele mai ieftine mașini electrice din România

Mașinile electrice și hybrid devin din ce în ce mai populare și în România. O mână de ajutor vine de la programul ”Rabla Plus” prin care sunt subvenționate aceste două categorii. Trebuie spus că...