Vara asta este despre tine - AFI Palace Ploiesti

circulatie feroviara intrerupta inundatii localitati cluj

Centrul Infotrafic a anunțat întreruperea circulației feroviare, pe magistrala 300, între localitățile Brăișor și Poieni, din cauza inundațiilor.

 

Precipitațiile abundente au dat peste cap circulația feroviară în mai multe localități din județul Cluj.

„Este în continuare întreruptă circulaţia feroviară pe magistrala 300, la kilometrul feroviar 561+727 (între localităţile Brăişor – Poieni), din cauza inundării liniilor de cale ferată”, a anunțat Centrul Infotrafic.

 

Până la această oră, potrivit sursei citate, în județul Cluj, circulaţia feroviară pe magistrala 300 a fost reluată între localitățile Ciucea și Poieni, la km feroviar 569+574. 

Centrul Infotrafic a anunțat că și pe DN1, începând cu ora 12.15, la km 539+050 - km 541+000, între localitățile Poieni - Bologa din județul Cluj, din cauza ploilor abundente din ultima perioada, partea carosabila este acoperita cu apa și aluviuni căzute de pe versanți, traficul rutier se desfășoară îngreunat pe 1/2 din cale. Zona este semnalizată. La fața locului se află Poliția și lucrători de la Drumuri Naționale.

 

 

Național
  • Duminică, 16 Iulie 2017
  • De Mihai Popescu

Cât costă cazarea la Electric Castle și Untold

Oraşele din România care organizează festivaluri de muzică şi film câştigă zeci de milioane de euro de pe urma lor. Sezonul cultural-artistic a început cu festivalul de film TIFF de la Cluj-Napoca...