Vara asta este despre tine - AFI Palace Ploiesti

tren3

Coradia Polyvalent, trenul hibrid al Alstom care poate merge atât pe linii electrificate cât şi neelectrificate, a ajuns în România.

 

Deşi îl aduc pentru testarea unui tronson de mare viteză la care lucrează, reprezentanţii companiei speră să atragă cu această ocazie şi atenţia potenţialilor clienţi, în special CFR Călători. Şeful companiei de stat spune însă că nu are bani pentru o asemenea investiţie.

Alstom, lider al consorţiului compus din Alcatel Lucent România şi Pas 97 Impex, furnizează companiei naţionale de căi ferate CFR SA o nouă soluţie de management al traficului, pentru segmentul de mare viteză Sighişoara-Coşlariu-Simeria, în baza unui contract semnat în 2014. Partea de contract care îi revine companiei Alstom are o valoare de aproximativ 100 de milioane de euro.

 

Noul sistem de semnalizări furnizat de Alstom va permite creşterea vitezei de transport feroviar până la 160 km/h. În România, acesta este al doilea proiect în care Alstom foloseşte soluţia Atlas 200.

Pentru testarea tronsonului de cale ferată lung de circa 170 km, Alstom va introduce trenul regional - „Coradia Polyvalent" - care va atinge 160 km/h, se arată într-un comunicat al companiei.

Citește articolul integral aici: http://www.economica.net/trenul-sf-al-alstom-a-ajuns-in-romania-cfr-calatori-spune-ca-nu-are-bani-sa-l-cumpere_123170.html#ixzz4Fadr67Xi

Galrie foto trenul Coradia Polyvalent

tren4

tren2

tren1