meteo1

Luni vremea va fi călduroasă în cea mai mare parte a ţării. Temperaturile maxime vor porni de la 27 pe litoral, şi vor ajunge la 35 în Lunca Dunării, unde izolat va fi caniculă. Pe arii restrânse la munte şi în vest, în orele după-amiezii îşi vor face apariţia aversele cu descărcări electrice şi izolat căderi de grindină.

Vântul va fi liniştit, cu unele intensificări doar pe timpul ploilor.

Cel puţin în prima jumătate a acestei săptămâni, vremea călduroasă se va menţine în aproape toate regiunile.

Canicula ce la început va afecta izolat doar Lunca Dunării, se va extinde până la jumătatea săptămânii, în sudul şi sud-estul ţării. Mâine, manifestările de instabilitate îşi vor face local apariţia la deal şi la munte, apoi spre seară în vest şi nord-vest.

Acolo vor fi averse, cu descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului. Pe parcursul zilelor de miercuri şi joi, astfel de fenomene vor apărea mai ales în regiunile intracarpatice. Temperaturile maxime vor urca până la 35..36 de grade în fiecare zi, iar disconfortul termic va fi tot mai accentuat.

sursa: digi24.ro

 

Articole asemănătoare
Auto-moto
  • Joi, 27 Aprilie 2017
  • De Claudiu Vasilescu

Veste bună pentru 1 mai

Cei care îşi vor petrece mini-vacanţa de 1 mai la mare, au parte de o veste bună din partea meteorologilor. Deşi iniţial fuseseră prognozate ploi pentru întreg teritoriul României, previziunile au...