copiiiiiii

Angajaţii Centrului de Plasament Sfânta Maria din Bucureşti, acuzaţi că înfometau copiii şi le administrau calmante, sunt apăraţi de şeful Direcţiei de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 1. 

Directorul instituţiei îi acuză pe procurori de abuz şi le găseşte scuze îngrijitorilor acuzaţi de abuz asupra minorilor.

El susţine că mâncarea era păstrată doar trei ore, după ce era gătită, ca să nu se strice. Cât despre donaţiile, care nu au ajuns la copii, crede că au fost gestionate bine de contabil.

Directorul nu va contesta însă raportul procurorilor, şi nici nu demisionează, pentru că aşteaptă rezultatul controlului intern demarat de Primăria Sectorului 1.

În urmă cu o săptămână, 6 angajaţi ai centrului de plasament au fost arestaţi, iar 3 au fost plasaţi în arest la domiciliu. În total, ancheta vizează 21 de angajaţi ai centrului, bănuiți că îi chinuiau pe copiii din centru. 

sursa: digi24.ro

 

Articole asemănătoare
Internațional
  • Vineri, 28 Aprilie 2017
  • De Mihai Popescu

Până la 37 de ani a născut 38 de copii

O femeie din Uganda în vârstă de 37 de ani a ajuns la incredibila performanță de a da naștere la nu mai puțin de 38 de copii, relatează publicația „Daily Monitor” din Uganda, într-un articol preluat pe...

Național
  • Marți, 25 Aprilie 2017
  • De Mihai Popescu

Boala care a ucis deja 23 de copii în România

Rujeola face noi victime în rândul copiilor. O fetiţă în vârstă de doar 5 luni a murit la Spitalul de Boli Infecţioase Victor Babeş” din Timişoara. Astfel, numărul deceselor cauzate de epidemia de...