Vara asta este despre tine - AFI Palace Ploiesti

audi

Serviciul Român de Informații va cumpăra 100 de SUV-uri Audi M1 de la Porsche Romania. Contractul a fost atribuit pentru 11,32 milioane de lei, fără TVA şi se întinde pe un an și opt luni. La licitație au mai depus oferte Automobile Bavaria și Hirode Service. Maşinile vor fi folosite de SRI în misiune, informează Profit.ro.

 

Porsche Romania va livra Serviciului Român de Informații (SRI) un număr de 100 de autoturisme Audi din categoria SUV M1, care vor fi utilizate pentru executarea misiunilor specific atribuțiilor instituției.

„SUV M1 este prescurtarea pentru "Sport Utility Vehicle". M1 reprezintă un vehicul din categoria M, conceput și construit pentru transportul de pasageri și care are în afara locului conducătorului cel mult 8 locuri șezând. În baza contractului la care faceți referire, Porsche Romania va livra 100 de autoturisme Audi, ce vor fi utilizate pentru executarea misiunilor specific atribuțiilor Serviciului Român de Informații”, se arată într-un răspuns al instituției remis Profit.ro.

 

Cu o durată de un an și opt luni și atribuit la finele lunii mai, contractul a fost estimat la 16,93 milioane de lei, fără TVA, și a fost atribuit pentru 11,32 milioane de lei, fără TVA.

La licitație au mai depus oferte Automobile Bavaria și Hirode Service (județul Harghita).

Porsche România este cel mai mare importator auto de pe piața locală și a avut anul trecut afaceri de 453 milioane de euro, în creștere cu 14% față de 2015.

Compania este importatorul general pentru mărcile Volkswagen Autoturisme, Volkswagen Autovehicule Comerciale, Audi, SEAT, Škoda și Das WeltAuto.

sursa: digi24.ro

 

Auto-moto
  • Marți, 22 August 2017
  • De Mihai Popescu

Top 10 cele mai nesigure mașini

Pe fiecare continent există cel puţin o organizaţie care se ocupă cu testarea siguranţei vehiculelor noi în caz de accidente. În Europa avem Euro NCAP, iar în Statele Unite ale Americii există...