dragnea

Președintele PSD a fost citat în dosarul în care este anchetată fosta sa soție, Bombonica Prodana, spun surse judiciare.

Potrivit digi24, procurorii au pus-o sub acuzare pe Bombonica Prodana pentru abuz în serviciu. Ea ar fi menținut în funcție angajați-fantomă, care primeau salarii fără a veni la serviciu.

Liviu Dragnea a fost pus sub urmărire penală pentru instigare la abuz în serviciu și instigare la fals intelectual. Acuzațiile se referă la perioada în care șeful PSD era președinte al Consiliului Județean Teleorman și al filialei județene a partidului.

Potrivit procurorilor, în perioada iulie 2006 - decembrie 2012, Liviu Dragnea a determinat-o pe Floarea Alesu, pe atunci director executiv al Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Teleorman, să mențină în funcție două persoane în funcție, deși acestea nu treceau pe la serviciu. Este vorba despre două angajate care ar fi lucrat de fapt la filiala PSD Teleorman, deși primeau salariu de la Direcția pentru protecția copilului.

 

Articole asemănătoare
Social
  • Vineri, 23 Iunie 2017
  • De Observatorul Prahovean

Sebastian Ghiță, audiat prin videoconferință

Fostul deputat PSD de Prahova, Sebastian Ghiță, va fi audiat prin videoconferință. Comunicatul Tribunalului Prahova: La termenul de judecată acordat la data de 22.06.2017, în dosarul nr....

Politic
  • Miercuri, 21 Iunie 2017
  • De Claudiu Vasilescu

A picat Grindeanu. Ce urmează?

După votul pe moţiunea de cenzură, guvernul lui Sorin Grindeanu a picat. Este pentru prima dată în istoria României, când un partid îşi dărâmă propriul guvern. Conform procedurilor Grindeanu va...