Vara asta este despre tine - AFI Palace Ploiesti

cultura cannabis

Poliţiştii specializați în combaterea criminalităţii organizate din Vâlcea şi procurorii D.I.I.C.O.T. au descoperit 2 culturi de cannabis, în urma perchezițiilor efectuate ieri. 2 bărbați au fost reținuți, iar ulterior arestați.

 

La data de 7 iunie a.c., poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Vâlcea şi procurorii D.I.I.C.O.T. - B.T. Vâlcea au efectuat 2 percheziţii domiciliare în judeţul Vâlcea, la persoane bănuite de operațiuni ilegale cu droguri.

Din cercetări a reieşit că, în perioada martie - mai a.c., cei în cauză, doi bărbați și o femeie, cu vârste între 35 şi 41 de ani, ar fi procurat seminţe de cannabis pe care le-ar fi plantat, punând bazele unor culturi indoor şi outdoor.

 

De asemenea, a reieșit că persoanele în cauză ar fi efectuat achiziţii de seminţe de cannabis și sub identități false, pentru a disimula activitatea infracţională.

În timpul percheziţiilor efectuate la locuinţele celor 3 persoane, polițiștii au descoperit două culturi  de cannabis, una outdoor, una indoor. De asemenea, a fost ridicată o lampă florescentă, 1 gram de fragmente vegetale uscate ce par a fi cannabis, 3 telefoane mobile, 3 ventilatoare, un termometru și 2 grindere cu cântar electronic.

Cele trei persoane au fost conduse la sediul D.I.I.C.O.T.-  B.T. Vâlcea, pentru audieri, 2 bărbați fiind reținuți. Ulterior, față de aceștia, instanța a dispus măsura arestării preventive, respectiv măsura arestării la domiciliu.

Acţiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Poliţiei Române şi de sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acţiuni Speciale al     Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Vâlcea.

 

Eveniment
  • Luni, 24 Iulie 2017
  • De Roxana Tănase

Accident rutier pe DN1, în zona Breaza

Accidentul rutier a avut loc luni dimineață, după ce un autoturism s-a răsturnat în afara părții carosabile. UPDATE: Potrivit ISU Prahova, victima accidentului este un bărbat în vârstă de 62 de ani,...