Vara asta este despre tine - AFI Palace Ploiesti

canicula

ANM a publicat estimarile meteorologice pentru intervalul iunie - august 2016, aratand ca temperaturile se vor situa peste medie in sud-est si local in sud si vest.

 

In luna iunie, valorile termice medii lunare ale aerului vor fi apropiate de normalul perioadei in cea mai mare parte a tarii. Precipitatiile totale lunare vor fi deficitare in regiunile sudice si local in cele sud- estice si estice, iar in restul teritoriului vor fi apropiate de media climatologica.

In iulie, temperaturile medii ale aerului se vor situa peste normalul perioadei in sud-estul si local sudul si estul tarii, iar in rest vor fi valori termice apropiate de media climatologica. Cantitatile totale de precipitatii vor fi deficitare in cea mai mare parte a teritoriului.

 

In august, temperatura aerului se va situa peste medie in sud-est si local in sud si vest, iar in rest valorile termice vor fi apropiate de normal. Cantitatile totale de precipitatii se vor mentine deficitare in cea mai mare parte a teritoriului, exceptand regiunile nordice unde se vor apropia de norma multianuala.
sursa: stirileprotv.ro

 

 

Național
  • Luni, 24 Iulie 2017
  • De Mihai Popescu

Cum va fi vremea în următoarele trei luni

Lunile august, septembrie și octombrie vor fi caracterizate de temperaturi mai mari decât cele obișnuite, în special în sudul, sud-estul și vestul țării. De plouat, însă, va ploua mai puțin decât...