Vara asta este despre tine - AFI Palace Ploiesti

minora disparuta anunt igpr

Poliţiştii din Caraș Severin caută o minoră, de 14 ani, din Caransebeș, care a plecat dintr-un centru de plasament și nu a revenit până în prezent.

 

Cei care pot oferi informaţii care să conducă la găsirea fetei sunt rugați să sune la numărul unic de urgenţă - 112 ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie, a anunțat IGPR.

Polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Caraș Severin au fost sesizaţi că, în ziua de 17 mai, KOSKA VIOLETA VALIANA DIANA, de 14 ani, a plecat din centrul de plasament şi nu a mai revenit.

 

Minora are 1,60 metri înălțime, 70 de kg, ochi căprui, păr șaten închis, tuns scurt.

La data dispariției, aceasta era îmbrăcată cu tricou alb, geacă neagră, pantalon negru și era încălțată cu pantofi sport.

Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la găsirea fetei sunt rugate să sune la numărul unic de urgenţă - 112 ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie.

 

Eveniment
  • Luni, 24 Iulie 2017
  • De Roxana Tănase

Accident rutier pe DN1, în zona Breaza

Accidentul rutier a avut loc luni dimineață, după ce un autoturism s-a răsturnat în afara părții carosabile. UPDATE: Potrivit ISU Prahova, victima accidentului este un bărbat în vârstă de 62 de ani,...