Vara asta este despre tine - AFI Palace Ploiesti

soare

Temperaturile vor fi ridicate si specifice pentru luna iulie in zilele de duminica si luni, cu maxime care vor ajunge la 32 de grade Celsius, iar de luni seara se va raci usor si vor aparea averse de ploaie.

 

Potrivit Administratiei Nationale de Meteorologie (ANM), duminica temperaturile vor urca pana la 30 de grade Celsius, iar cele mai ridicate temperaturi vor fi in sud si sud-vestul Romaniei."In Capitala vremea va fi frumoasa, cu temperaturi care vor ajunge la pranz chiar si la 29 de grade Celsius", a declarat pentru Mediafax meteorologul Maria Tomescu.

Ziua de luni va fi cea mai calduroasa, cu temperaturi specifice pentru luna iulie. "Maximele zilei vor fi situate inte 23 si 32 de grade Celsius, iar cel mai cald va fi in Lunca Dunarii, aceste temperaturi sunt specifice mijlocului de vara, pentru luna iulie", a declarat specialistul ANM.

 

Potrivit ANM, luni dupa-amiaza vremea se va raci usor in nordul tarii, acolo vor aparea innorari accentuate, averse si chiar si descarcari electrice. "Nu este exclus sa apara si grindina pe arii restranse", a mai spus meteorologul de serviciu.
sursa: hotnews.o

 

Național
  • Joi, 24 August 2017
  • De Georgiana Kelemen

Canicula revine la sfârșitul verii

De joi, vremea va intra într-un proces de încălzire în toare regiunile. Temperaturile maxime vor fi cuprinse, între 21 de grade în estul Transilvaniei şi 31 de grade Celsius în vestul Olteniei....

Național
  • Vineri, 18 August 2017
  • De Georgiana Kelemen

Canicula revine în acest weekend

Meteorologii au emis, joi, o informare de caniculă şi disconfort termic, valabilă vineri şi sâmbătă, temperaturile urmând să crească până la 34-36 de grade Celsius, în timp ce în sudul Olteniei şi...