Vara asta este despre tine - AFI Palace Ploiesti

Praful albicios sau roşiatic care s-a adunat, mai ales pe maşini, marţi, a apărut deoarece ploaia din noaptea de luni a adus din nou praf saharian peste ţara noastră.

 

Ploile care au căzut  luni noapte au adus cu ele şi o pulbere fină de praf saharian. Pulberea de culoare albicioasă sau roşiatică a fost vizibilă în multe zone din ţară, mai ales pe maşini.

Acest fenomen a fost provocat în mare parte de o circulaţie intensă din sectorul sudic, fapt ce a favorizat ridicarea în atmosferă a particulelor fine de praf, ca apoi ele să fie aduse de picăturile de apă la nivelul solului, transmit televiziunile de ştiri.

 

O situaţie similară s-ar putea repeta la sfârşitul acestei săptămâni când, din nou, circulaţia se va orienta din sector sud-vestic sau sudic.

sursa: gandul.info

 

Auto-moto
  • Miercuri, 26 Iulie 2017
  • De Observatorul Prahovean

Ne-am prins! Eşti prea bun pentru noi...

De unde nu e, nici Dumnezeu nu cere. Dacă omul nu poate mai mult de atât, de ce să ne străduim să-i explicăm că ceea ce a făcut el este o parcare de primată deprimată. La el acolo, într-un judeţ...

Auto-moto
  • Miercuri, 26 Iulie 2017
  • De Mihai Popescu

Cum se conduce corect o maşină diesel

Diferenţele esenţiale în exploatarea unui motor diesel faţă de un propulsor alimentat cu benzină apar în construcţia şi principiile de funcţionare diferite. Specialiştii susţin că, pentru ca o...