Salvamontista Miruna Inel care a fost bătută de recidivistul Constantin Palesică într-un bar din staţiunea montană Straja ar intenţiona să îşi retragă plângerea, un notar susţinând că aceasta s-a prezentat la el în birou şi a vrut să depună o cerere în acest sens.

Notarul Adrian Grigore Mărgineanu scrie, pe pagina sa de Facebook, că salvamontista s-a prezentat în biroul său cu o cerere de retragere a plângerii penale.

"Nu pot crede: <prin prezenta îmi retrag plângerea împotriva lui Palesică ... cu privire la incidentul din data ... din Straja...>”, scrie notarul.

Aceasta adaugă că a invitat salvamontista şi pe avocatul care o însoţea să îi părăsească biroul.

"Şi totuşi am crezut, dar i-am invitat să părăsească biroul şi să meargă unde vor deoarece calculatorul meu refuză să scrie aşa ceva. Reacţia avocatului a fost <nu vrei să speli obrazul oraşului!>. Uite că nu vreau să-l spăl”, scrie notarul.

Contactat de corespondentul MEDIAFAX, notarul a declarat că salvamontista s-a prezentat în biroul lui însoţit de avocatul lui Constantin Palesică.

"Eu am refuzat să semnez o asemenea cerere, întrucât nu mi s-a părut moral. O ţară întreagă a văzut ce s-a întâmplat”, a spus Adrian Grigore Mărginean.

La rândul ei, salvamontista Miruna Inel, întrebată de corespondentul MEDIAFAX de ce doreşte să îşi retragă plângerea, a fost evazivă în declaraţii: "Momentan nu vreau să discut despre asta... Încă nu am hotărât nimic.... ".

Întrebată dacă se fac presiuni asupra ei, Miruna Inel a răspuns: "Nu e vorba de nicio presiune. Încă nu ştiu nimic...”.

În februarie, salvamontista Miruna Inel (21 de ani) a fost bătută de recidivistul Constantin Palesică într-un bar din staţiunea montană Straja (Hunedoara), la incident asistând fără să intervină jandarmul montan Sorin Moldovan, aflat în timpul liber. Constantin Palesică a fost arestat pentru 30 de zile, Judecătoria Petroşani emiţând un mandat în acest sens, iar în cazul jandarmul montan care a asistat la incident fără să intervină, Jandarmeria Hunedoara a sesizat Parchetul Militar Timişoara.

 

sursa: gandul.info

 

Ultimă Oră
  • Duminică, 25 Iunie 2017
  • De Claudiu Vasilescu

Prahovean dispărut pe Dunăre la mila 28 - UPDATE

Update - Persoana dispărută a fost găsită teafără, în aval de localitatea Partizani. Este vorba despre un bărbat în vârstă de 81 de ani, cu deficienţe de auz. Acesta plecase să caute un loc mai bun...