Candidatul PNL la Primăria Capitalei Ludovic Orban a declarat marţi că fostul preşedinte Traian Băsescu este cel mai bun primar pe care l-a avut Bucureştiul, afirmând, însă, că în contextul actual nu are nicio şansă să câştige Primăria Generală, candidatura sa fiind un calcul în favoarea PSD.

"Nu ştiu dacă (Traian Băsescu-n.r.) va intra (în competiţia electorală-n.r.). Ca fost preşedinte să candidezi la Primăria Capialei ştiind că nu ai nici un fel de şansă mi se pare complet sub demnitatea poziţiei pe care ai ocupat-o şi nu ar arăta decât că în spatele unei candidaturi atât de disperate stă un calcul care nu face bine decât PSD", a declarat Ludovic Orban, la Realitatea TV, solicitat să comenteze o posibilă candidatură a lui Traian Băsescu la Primăria Capitalei.

Ludovic Orban a afirmat, însă, că Traian Băsescu este cel mai bun primar pe care l-a avut Capitala, afirmând că în timpul mandatului său a încercat "să pună în practică un program coerent".

"După părerea mea singurul care a încercat să pună în practică un program coerent a fost Traian Băsescu. Vă spun sincer, nu mă refer la Traian Băsescu ca preşedinte al României. Ca om care a încercat să pună în practică un program cât de cât coerent", a spus Orban, întrebat cine crede că a fost cel mai bun primar general, în ultimii 26 de ani.

sursa: gandul.info

 

Articole asemănătoare
Viața Prahovei
  • Sâmbătă, 27 Mai 2017
  • De Roxana Tănase

Posturi vacante în 15 primării din Prahova

Mai multe primării din Prahova au scos la concurs posturi vacante de referenți, consilieri, inspectori, dar și posturi pentru muncitori calificați și necalificați. Astfel, Primăria orașului Mizil...