Purtătorul de cuvânt al PMB Alexandru Ichim a declarat, marţi, agenţiei MEDIAFAX, că Arena Naţională rămâne închisă, redeschiderea sa urmând să se facă când va exista "o bază legală".

"Primăria Capitalei este proprietarul construcţiei. Punctul nostru de vedere rămâne neschimbat, nu redeschidem Arena Naţională până când nu vom avea o bază legală", a declarat purtătorul de cuvânt al PMB.

De asemenea, vineri, PMB a trimis o adresă către ISU Bucureşti şi MAI prin care a cerut să i se prezinte prevederile legale în baza cărora stadionul ar putea fi redeschis.

"Până acum nu am primit niciun răspuns de la ei. Imediat ce vom avea aceste răspunsuri vom da şi un punct de vedere oficial", a precizat Ichim.

Pe de altă parte, preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, a transmis, prin intermediul site-ului oficial al instituţiei pe care o conduce, o scrisoare deschisă către Primăria Capitalei, pentru a urgenta rezolvarea problemelor şi redeschiderea Arenei Naţionale pentru meciul cu Spania.

În cazul în care Primăria Capitalei va întârzia să răspundă acestei scrisori, Răzvan Burleanu a specificat faptul că Federaţia Română de Fotbal se va vedea nevoită să acţioneze în instanţă Primăria Capitalei pentru recuperarea prejudiciului creat, finaciar şi de imagine.

Pe 27 martie are loc meciul amical România – Spania, care ar fi trebuit să se joace pe Arena Naţională.

 

sursa: gandul.info

 

Articole asemănătoare
Eveniment
  • Duminică, 30 Aprilie 2017
  • De Claudiu Vasilescu

Incendiu la un hotel de 5 stele din Sinaia (video)

Un incendiu puternic a izbucnit duminică dimineaţa la hotelul Ioana din Sinaia. Focul pornit dintr-o cameră a cuprins etajul trei al hotelului cu 23 de camere şi s-a propagat spre acoperiş pe o...