Vara asta este despre tine - AFI Palace Ploiesti

Poliţiştii din Constanţa au căutat timp de o săptămână proprietarul unei sacoşe cu 9.000 de lei uitată în sala de aşteptare a unui cabinet medical. Banii au ajuns la ei aduşi de femeia de serviciu a cabinetului. Iar cea care i-a pierdut pare să fie o pensionară de 70 de ani care urma să folosească suma ca să-şi conecteze locuinţa la reţeaua de gaze.

 

Femeia de serviciu dintr-un cabinet medical din Constanţa a găsit, săptămâna trecută, o pungă în care se aflau 9.000 de lei.

Dorinela Trifu, angajat al dispensarului: „Am intrat în unitate, dimineaţa. (Reporter: Banii unde erau?) Între două canapele, jos.”

 

Femeia s-a dus cu punga la poliţie şi le-a povestit agenţilor tot ce îşi amintea despre pacienţii care fuseseră la medic în ziua precedentă.

Dorinela Trifu, angajat al dispensarului: „Aşa am crezut, asta aş face oricând şi dacă s-ar mai întâmpla. Vă daţi seama, numai în pielea lui să nu fii, ni se poate întâmpla şi nouă.”

Poliţiştii au avut nevoie de o săptămână până l-au găsit pe proprietarul banilor.

Bogdan Păduraru, purtătorul de cuvânt al IPJ Constanţa: „În urma verificărilor efectuate, poliţiştii secţiei 2 au identificat o femeie de 70 de ani care se pare că şi-ar fi uitat aceşti bani în unitatea medicală. Rămâne să stabilească toate aspectele prin care dumneaei poate demostra ca îi aparţin banii respectivi şi va intra în posesia lor.”

Bătrâna le-a spus poliţiştilor că scosese cei 9.000 de lei de la bancă pentru a plăti conectarea casei la reţeaua de gaze naturale. Înainte să ajungă acasă, a mers la medic şi a uitat punga în sala de aşteptare.

sursa: digi24.ro

 

Național
  • Miercuri, 19 Iulie 2017
  • De Georgiana Kelemen

Efectele trecerii CAS şi CASS la angajat

Odată cu transferul contribuţiilor sociale de la angajator la salariat am putea plăti amenzi rutiere mai mari, iar companiile de stat ar putea recurge la concedieri. Sunt câteva dintre efectele...

Travel&Lifestyle
  • Miercuri, 19 Iulie 2017
  • De Georgiana Kelemen

Cele mai bine plătite meserii din lume

Potrivit celor mai recente date emise de Biroul de Statistică în Muncă al Statelor Unite, iată câteva dintre cele mai bine plătite meserii din lume care nu necesită o diplomă de studii superioare: Controlor de...