Vara asta este despre tine - AFI Palace Ploiesti

Soţia sirianului găsit mort în portbagajul unei maşini parcate pe şoseaua Pantelimon din Capitală, Andreea Maria Pătraşcu, şi amantul acesteia, Alfons Gabriel Arhire, au fost condamnaţi luni de Tribunalul Bucureşti la detenţie pe viaţă. Decizia nu este însă definitivă.

 

Andreea Maria Pătraşcu şi Alfons Gabriel Arhire au fost reţinuţi în aprilie 2015, ei fiind acuzaţi că l-au omorât în luna decembrie 2014 pe sirianul Haj Saleh Moustafa.

Din cercetări a rezultat că Andreea Pătraşcu i-a administrat soţului ei o cantitate mare de diazepam, medicament care are efect tranchilizant. Cu ajutorul lui Arhire, femeia a pus corpul sirianului într-o geantă, în portbagajul unei maşini cu număr de Constanţa, autoturismul fiind apoi parcat pe şoseaua Pantelimon, în apropiere de Secţia 9 de Poliţie. Cadavrul lui Haj Saleh Moustafa a fost găsit pe 8 aprilie 2015, într-o stare avansată de putrefacţie, anunţă televiziunile de ştiri.

 

Andreea Pătraşcu şi Gabriel Arhire şi-au recunoscut vina în faţa anchetatorilor şi au dat detalii despre cum au ajuns să săvârşească această crimă.

sursa: gandul.info