Vara asta este despre tine - AFI Palace Ploiesti

Încă 300 de metri din autostrada electorală a lui Victor Ponta sunt plini de crăpături. Asta după ce alţi 200 au fost demolaţi la finalul anului trecut din cauza problemelor.

 

 Noi probleme au aparut pe  Autostrada Orăştie - Sibiu, care a fost închisă, anul trecut pe o lungime de 22 de kilometri ca urmare a unor fisuri apărute în carosabil pe o  lungime de 200 de metri ai lotului 3. 

CNADNR a aunţat  că alţi 300 de metri care se află lângă zona demolată anul trecut sunt plini de crăpături, deşi traficul este închis din toamnă.

 

 Conform oficialilor CNADNR noile crăpături s-au produs ca urmare a unor fenomene de tasare, iar pericolul de extidere este redus.

Veştile nu sunt bune. Lucrările de reconstrucţie  vor începe abia spre finalul anului. Până la finalul lui februarie abia urmează să fie organizată licitaţia pentru expertizarea celor 22 e kilometri de autostradă.

 

sursa: gandul.info

 

Auto-moto
  • Vineri, 11 August 2017
  • De Andra Ilie

Trafic intens spre mare, pe A 2

Mini-vacanța de Sfânta Maria și prognoza meteo favorabilă i-a determinat pe mulți români să pornească deja spre litoral. așa cum era de așteptat, pe A 2 (București-Constanța) traficul este intens....