Scandal în trafic între doi şoferi după ce, în urma coliziunii a doua maşini, unul dintre autoturisme a intrat într-ul stâlp de înaltă tensiune care s-a prăbuşit peste acestea.

Un stâlp de înalt tensiune din Galaţi s-a prăbuşit peste două maşini implicate într-un accident, incidentul stârnind un scandal între cei doi şoferi. Traficul a fost blocat pe un sens iar maşinile treceau peste firele de înaltă tensiune care erau pe carosabil, însă lumea asista mai repede la cearta şoferilor şi la maşinile peste care căzuse stâlpul.

Din datele confirmate de poliţiştii gălăţeni reiese că un Logan, condus de o şoferiţă de 48 de ani, a intrat în coliziune cu un Audi, condus, pe aceeaşi direcţie de mers, de un tânăr de 25 de ani, iar în urma impactului autoturismul marca Audi a intrat în stâlp şi l-a rupt.

Până la sosirea poliţiştilor şoferii s-au certat de mama focului: “Era să mă omori, eşti nebună!” “ Tot ţi-am făcut flaşuri şi nu mi-ai dat atenţie” ţipa şoferul de pe Audi. Şoferiţa îl acuza, în schimb, că el a forţat o depăşire:” Eu eram pe banda mea, ce voiai să fac? Aveai viteză, ai derapat, de aia ai intrat în stâlp..Aşa conduc tinerii, de aia sunt şi poliţiele RCA aşa de scumpe la voi”, replica şoferiţa.

Cei doi au fost uşor răniţi dar nu au ajuns la spital. Cum în urma accidentului cei doi nu s-au înţeles amiabil, rămâne ca poliţia rutieră să decidă cine a greşit. 

 

sursa: libertatea.ro

 

Articole asemănătoare
Auto-moto
  • Sâmbătă, 29 Aprilie 2017
  • De Claudiu Vasilescu

Imagini de la Old Cars Rally Ploiești

Vineri, în parcarea Ploieşti Shopping City, s-a dat startul în Old Cars Rally. 25 de automobile de epocă au bucurat ochii şi sufletele pasionaţilor. Pentru posesorii lor, nu competiţia în sine este...