Vara asta este despre tine - AFI Palace Ploiesti

image-2017-04-12-21711033-41-uniplay-tociu-palade_tb730_928_tb730.jpg

Bingo Uniplay Show, emisiune care ar fi trebuit să fie în grila Antenei 1 de astăzi, a dispărut din grila postului TV. Organizatorul Uniplay a anunțat în urmă cu două zile că emisiunea nu se va mai difuza, întrucât se lucrează la „introducerea în platformă a unui nou produs”. Totodată, organizatorul a anunțat că emisiunea ar reveni după data de 1 mai. 

 

Contactat de Paginademedia.ro, Romică Țociu, unul dintre prezentatorii show-ului de pe Antena 1, a declarat că astăzi a fost informat de cei de la Antenei 1, televiziune cu care Țociu și Palade au contract, că emisiunea nu se va mai ține. 

„Și pe noi ne-a anunțat astăzi Antena că nu se joacă. Noi ținem legătura numai cu Antena, nu știm ce fac cei care au jocul. Am înțeles că schimbă o platformă de joc”, a explicat pentru Paginademedia.ro Romică Țociu.
 
Mai mulți câtigatori ai jocului de bingo difuzat de Antena 1 se declară "țepuiți"

Totodată, pe site-ul jocului de bingo, s-a anunțat miercuri, pe 19 aprilie, că nu se mai vând bilete de joc, întrucât se lucrează la „introducerea în platforma de vânzări a unui nou produs și pentru a evita pierderi de bani din partea jucătorilor în perioada de testare a noii platforme, am decis ca vânzările de cartoane Bingo să fie sistate până în momentul în care platforma este perfect funcțională.”
Citește articolul integral pe paginademedia.ro