Vara asta este despre tine - AFI Palace Ploiesti

godina-vs-badea-465x390.jpg

După ce polițistul Facebook, Marian Godină, și-a făcut public fluturașul de salariu, acesta l-a provocat pe Mircea Badea să-i urmeze gestul și să-și doneze venitul dintr-o lună unui copil dintr-o familie săracă. Replica vedetei Antenei 3 a fost violentă: ”Ai mult de recuperat, politrucule!”

 

Mesajul polițistului Godină:

”Eu aș putea pleca oricând din Poliție pe un salariu mult mai mare, dar îi compătimesc pe colegii mei care nu au posibilitatea asta, care au rate pentru casă, au copii și care sunt legați practic de acest salariu. 
Iar lui Mircea Badea, cel care a dat share ieri la el pe pagină la un articol despre salariul meu și se bucura foarte tare, scriind "Șampanie", îi propun ceva mult mai fain decât a da share și a se bucura la sutele de comentarii ale fanilor lui care mă făceau în toate felurile. Mircea, postează și tu o poză cu salariul tău, apoi găsește un copil dintr-o familie necăjită și hai să îl facem fericit. Îi donăm amândoi salariile noastre, exact cât scrie pe fluturaș. La mine 3045 lei, la tine cât o fi. Sper să accepți. Abia ne și cunoaștem, că tot știu că-ți sunt simpatic”.

 

Statul își plătește angajații „la negru”. Analiză pe fluturașul polițistului Godină

Mircea Badea, replică pentru Godină pe Facebook:

”Cand o sa fiu platit din bani publici, o sa-mi fac public venitul. Deocamdata va spun doar ca e multiplu cu 2 cifre al salariului lui Godina. Cat despre ajutorarea copiilor, militianul are tupeu nesimtit. Ai mult de recuperat, politrucule. E ca si cum te-ai duce la Trump sa-l provoci sa faca si el un hotel”.

Ce salariu are polițistul Godină, faimos pentru postările pe Facebook