Vara asta este despre tine - AFI Palace Ploiesti

 

 

andreea-marin-mihaela-radulescu-.jpg

Prima ciocnire între Andreea Marin și Mihaela Rădulescu în direct la tv. În prima ediție live a emisiunii Uite cine dansează, nu au lipsit picanteriile între cele două

Momentul cel mare a venit, iar întâlnirea dintre cele două dive și reacțiile acestora, atunci când s-au văzut, au făcut deliciul celor prezenți. Cea care a prezentat-o ca membru al juriului pe Andreea Marin a fost chiar Mihaela Rădulescu. „Nu credeam că o să spun asta, dar…Doamnelor și Domnilor: Andreea Marin”, a spus Diva de la Monaco.

 

După prestația de senzație a lui Alex Velea și a partenerei lui, Mihaela Rădulescu i-a cerut părerea Andreei Marin despre momentul artistic al celor doi:

Mihaela: Cum ți s-a părut, Andreea? Hai, că trebuie să vorbim, nu avem ce face.

Andreea Marin: Dragă, eu nu am nicio problemă. Sunt o doamnă.

O altă replică acidă între Mihaela Rădulescu și Andreea Marin a avut loc imediat după dansul de senzație executat de Sandu Lungu și partenera lui. După ce Zâna a apreciat tango-ul celor doi, Mihaela Rădulescu a spus: „Este pentru prima dată când eu și Andreea Marin suntem de acord cu același lucru”. La un moment dat, Andreea Marin a vrut să mai completeze ceva și s-a ridicat în picioare, iar acest lucru pare că a deranjat-o pe Diva de la Monaco

– Andreea, stai jos, este rândul lui Mihai. Stai jos, fii profesionistă. Eu sunt vocea producătorilor aici. Eu sunt șefa aici.

– Te las să crezi asta…, i-a răspuns Andreea Marin.
Citește articolul integral pe libertatea.ro