Vara asta este despre tine - AFI Palace Ploiesti

The-Great-Wall.jpg

Dacă doriți să vizionați ilustrarea unei povești despre onoare, curaj și sacrificiu de sine, calități destul de rar întâlnite în zilele noastre, nu ezitați să mergeți la filmul „Marele zid” care rulează acum în cinematografe.

 

In cazul in care povestile usor siropoase (in care binele invinge intotdeauna, iar personajul masculin este dispus sa se sacrifice in numele onoarei si al dragostei) nu va ating coarda sensibila, merita totusi sa il vedeti pentru costumele impersionante, foarte detaliat realizate sau pentru scenele de lupta, indelung elaborate, dar nu foarte sangeroase. Toate acestea influente din filmele asiatice dau impresia de credibil si te tin captivat pana la sfarsit. Un atu in plus il are faptul ca a fost gandit in varianta 3D, efectele speciale nefiind numeroase, dar destul de impresionante.

Filmul reprezinta o incercarea de a explica motivul construirii uneia dintre cele 7 minuni ale lumii, Marele Zid Chinezesc, explicatia fiind in final una destul de Sci-Fi.

 

In rolul principal este cunoscutul Matt Demon, dar fanii serialului „Game of Thrones” vor avea ocazia sa il recunoasca intr-unul dintre rolurile majore si pe actorul Pedro Pascal, interpretul personajului Oberyn Martell, The Red Viper.