Vara asta este despre tine - AFI Palace Ploiesti

casa obama5

După terminarea celui de al doilea mandat de preşedinte al SUA, Barack Obama s-a mutat împreună cu soţia, cele două fiice şi cei doi câini într-o reşedinţă nouă. Fostul preşedinte şi fosta prima doamnă a Statelor Unite ale Americii au semnat încă de anul trecut contractul de închiriere a unei case de 2.499 metri pătraţi în cartierul Kalorama din Washington D.C.

 

Localizată la numărul 2446, pe strada Belmond Road NW, casa din cărămidă roşie conţine nouă dormitoare şi opt băi. Holul duce de la intrarea principală către foaierul din marmură, zona pentru luat masa şi sufragerie, în care se află un şemineu, o cameră adiacentă pentru relaxare cu privelişte spre grădină şi o terasă exterioară. Uşile de inspiraţie franceză conectează spaţiile interioare cu terasa exterioară care este înconjurată de gazon şi multiple zone de relaxare.

Citește și:


vezi mai multe pe viralweb.ro

 

 

Eveniment
  • Luni, 21 August 2017
  • De Ștefan Vlăsceanu

Incendiu la Inotești

Pompierii au fost solicitați luni dimineața la un incendiu în satul Inotești din comuna Colceag.  Flăcările au afectat 50 de metri pătrați, iar potrivit primelor informații oferite de ISU Prahova au ars...