Vara asta este despre tine - AFI Palace Ploiesti

oscar

Intrăm în linie dreptă pentru cele mai aşteptate, cunoscute şi importante premii ale cinematografiei americane. Astăzi vor fi anunţate nominalizările la Oscar. „La la Land”, „Moonlight” şi „Manchester by the sea” sunt favorite să concureze la cele mai multe categorii. Nominalizările vor fi prezentate la ora 15:18 şi le veţi putea urmări în direct la Digi24.

 

Cea de-a 89-a ediție a Galei Premiilor Oscar este transmisă în direct de la Los Angeles pe 26 februarie şi poate fi vizionată şi fără traducere în limba română la Digi24 şi Digi Film.

Sosirea vedetelor pe covorul roşu din faţa renumitului Dolby Theatre din Hollywood, interviurile, ţinutele şi Gala Oscar prezentată de Jimmy Kimmel se văd în noaptea de duminică spre luni (26 spre 27 februarie), la Digi24 şi Digi Film, de la ora 02:00 şi până în jurul orei 06:30.

 

Digi Film va difuza versiunea editată a Premiilor Oscar în reluare, luni, 27 februarie, de la ora 22:00.

Oscarurile – premiile Academiei Americane de Film – se decernează încă din 1929 şi sunt televizate din 1953 încoace. Peste 200 de ţări difuzează ceremonia de la Hollywood, care răsplăteşte cele mai importante realizări în domeniul cinematografiei în decursul unui an.

Membrii Academiei Americane de Film (peste 6.000 de profesionişti ai filmului) îşi votează preferaţii cu peste două luni înainte, în mod normal fiecare membru votând filmele din categoria sa de specializare. Procesul este secret, aşa cum secrete sunt şi rezultatele până în momentul în care plicurile sunt deschise pe scena Dolby Theater din Los Angeles.

sursa: digi24.ro