Vara asta este despre tine - AFI Palace Ploiesti

eurovision02017

Peste 80 de artisti vor sa reprezinte Romania la Eurovision, iar printre vedetele care au intrat in cursa pentru un bilet spre scena din Kiev se numara si Lora, Mihai Traistariu, Florin Chilian si Maxim, a anuntat luni TVR, care va difuza preselectia Eurovision Romania in perioada 5-11 februarie.

 Vedete autohtone, precum Lora, Mihai Traistariu, Florin Chilian, Maxim, Ioana si Distinto, Tavi Colen si Emma, Tudor Turcu, Nora Denes, Cristina Vasiu, Teodora Dinu sau Ramona Nerra, dar si compozitori straini - suedezi, britanici si americani - spera sa reprezinte Romania la concursul de la Kiev, din luna mai. In aceeasi competitie intra si cateva proiecte produse de Marius Moga si Adrian Sana.

Perioada de inscrieri pentru etapa nationala a concursului s-a incheiat duminica, 22 ianuarie, iar participantii ale caror dosare de inscriere nu indeplinesc toate conditiile impuse de regulament mai au la dispozitie doua zile pentru a-si completa documentele.

Cei care trec de verificarea dosarului intra la preselectie: pentru prima data in istoria participarii Romaniei la Eurovision, juriul va decide semifinalistii Selectiei Nationale intr-un show televizat. 

Artistii vor interpreta piesele in studiourile TVR - conditie obigatorie pentru participarea la concurs - , vineri, 27, sambata, 28 si duminica, 29 ianuarie, in fata juriului si a invitatilor care ii vor sustine din gradene.

In premiera in istoria Selectiei Nationale, inregistrarile auditiilor vor fi difuzate, in perioada 5-11 februarie, intr-o serie de emisiuni.

La final, fanii vor afla numele celor 15 semifinalisti ai Selectiei Nationale 2017, care vor ramane in cursa pentru un bilet spre scena din Kiev.

Semifinala Selectiei va avea loc duminica, 26 februarie 2017, in studioul TVR, iar Finala pe 5 martie. Castigatorul Selectiei Nationale va fi desemnat exclusiv de public, prin televot. 

Eurovision Song Contest 2017 va avea loc la Kiev, cu semifinalele pe 9 si 11 mai si finala pe 13 mai. Alaturi de Romania, in competitie s-au mai inscris 42 de tari.
sursa: hotnews.ro

 

 

 

Național
  • Miercuri, 16 August 2017
  • De Georgiana Kelemen

Răspunsul lui Cioloş la oferta USR

Fostul şef de cabinet al lui Dacian Cioloş, Alin Cristian Mituţa a afirmat, într-o postare pe Facebook, că referendumul pe tema fuziunii cu USR este ”o iniţiativă exclusivă a USR”, aceasta nefiind...