adina buzatu

Tribunalul Prahova urmează să stabilească în aceste zile dacă stilistul Adina Buzatu va plăti sau nu cauțiunea de 50.000 de lei impusă de procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Ploiești.

Stilistul a depus ieri la Tribunal  o plângere împotriva măsurii preventive a controlului judiciar pe cauțiune dispusă pe numele său de procurori. Pentru a nu se emite mandat de arestare preventivă, Buzatu va trebui să aducă drept garanție fie un cont în care se află suma solicitată de procurori, fie un bun care să valoreze atât.  Deocamdată instanța nu a stabilit un prim termen de judecată.

Reamintim că Adina Buzatu a fost adusă, joia trecută, la Ploiești pentru a fi audiată în calitate de suspect într-un dosar de evaziune fiscală și spălare de bani în care prejudiciul a fost calculat de anchetatori la suma de 37.950.712 lei. Tot în aceeași cauză, susțin procurorii, s-au spălat 117.746.750 lei. În ceea ce-l privește pe celălalt inculpat celebru din acest dosar, scriitorul Eugen Burada, acesta a fost plasat și el sub control judiciar, ieri, de către procurori. În cazul acestuia cauțiunea este însă una mult mai mare, de 300.000 de lei. Burada nu a contestat până în prezent măsura preventivă.

 

Articole asemănătoare
Auto-moto
  • Sâmbătă, 24 Iunie 2017
  • De Andra Ilie

Traficul pe A3, București-Ploiești, a fost reluat

Traficul pe A3, București-Ploiești, a fost reluat în această seară, la ora 20:00, după ce a fost închis mai multe ore pentru scoaterea în siguranță a unei cisterne răsturnată. Reamintim că astăzi, o...