Vara asta este despre tine - AFI Palace Ploiesti

bow wow

Rapper-ul Bow Wow a anunțat că se retrage din muzică, motivându-și gestul prin faptul că a strâns peste 20 de milioane de dolari și că nu se vede cântând rap la vârsta de 30 de ani.

 

Bow Wow, 29 de ani, care a devenit faimos la vârsta de 13 ani sub numele Lil' Bow Wow, a precizat într-o serie de mesaje postate duminică și luni pe Twitter că viitorul său album "NYLTH", a cărei dată de lansare nu a fost precizată, este ultimul din cariera sa de muzician.

"Întotdeauna am spus că mă voi retrage din muzică înainte de 30 de ani", a scris el într-un tweet. "Nu mă văd cântând rap la 30 de ani", a adăugat el.

 

"Am făcut peste 20 de milioane de dolari din rap. De ce să fim lacomi? Mă simt bine cu tot ce am realizat", a completat rapper-ul născut în Ohio, al cărui nume real este Shad Moss.

Ultimul album al artistului va fi produs de rapper-ul american Snoop Dogg.

Sub numele de scenă Lil 'Bow Wow, muzicianul a lansat primul său album "Beware of the Dog" în anul 2000 și a apărut pe ecrane în filme precum "Madea's Big Happy Family" sau în seria televizată "CSI:Cyber".

Muzicianul a precizat pe Twitter că se va concentra pe cariera sa de actor și pe producerea a două emisiuni TV.

lilbow

sursa: digi24.ro

 

Național
  • Miercuri, 16 August 2017
  • De Georgiana Kelemen

Soluţie urbană INEDITĂ cu panouri muzicale

Braşovenii şi turiştii care ajung în zona de promenadă de Sub Tâmpa din municipiul Braşov se pot relaxa într-un mod inedit într-unul din părculeţele din această zonă, unde au fost amenajate primele...