Tudor Chirila

Artistul se declară dezamăgit de votul pro Brexit şi crede că după acest episod nimic nu va mai fi la fel nici în România.

“Nu sunt analist politic şi nici financiar aşa că mi-e greu să îmi dau cu părerea. Am însă un sentiment nasol după votul pro Brexit. Anume că vin vremuri grele pentru România, care dacă n-ar fi fost în UE, ar fi fost (probabil) un fel de Belarus în mana unei oligarhii restrânse. Acum, regresul şi restauraţia sunt mai aproape ca niciodată. În sinea lor penalii cred că se bucură. Pardon, parlamentarii", notează Tudor Chirilă pe pagina sa de socializare.

Cântăreţul are convingerea că pentru tot ce trăim astăzi principalii vinovaţi sunt politicienii.

"Timpul ne va spune unde naiba ne îndreptăm. Iar chestia asta când poporul este chemat să decidă (doar) în anumite situaţii când conducatorii (în cazul de faţă Cameron) nu sunt în stare să-şi asume responsabilitatea unei direcţii pentru naţiunea lor, ne arată în ce vid moral ne-au adus politicienii peste tot în lume. Când UK trimitea soldaţi la razboi Cameron nu convoca referendum. Acum naţiunea britanică trăieşte cu impresia ca e împărţită în două, iar viitorul, oricare ar fi el, va aduce vinovaţii de o parte sau de alta", mai spune artistul.

sursa: gandul.info

 

 

 

Articole asemănătoare
Internațional
  • Vineri, 23 Iunie 2017
  • De Mihai Popescu

Emmanuel Macron va veni în România

Preşedintele Klaus Iohannis a avut, vineri, o întâlnire bilaterală cu omologul său francez, Emmanuel Macron, afirmând la final că aceasta a fost „foarte, foarte bună” şi s-a convenit ca România şi...

Economic
  • Vineri, 23 Iunie 2017
  • De Mihai Popescu

Energia electrică se scumpește de la 1 iulie

Prețul energiei electrice pentru consumatorii casnici va crește cu până la 8% de la 1 iulie, potrivit deciziei de joi a Comitetului de reglementare al Autorității Naționale de Reglementare în...