Vara asta este despre tine - AFI Palace Ploiesti

lucescu

Mircea Lucescu şi-a întrerupt vacanţa, pentru a veni în ţară, având programat în România un moment special, în sânul familiei.

 

Matei Lucescu, nepotul lui ”Il Luce”, s-a căsătorit sâmbătă cu fiica politicianului Tudor Barbu (foto), fost angajat la TVR, OTV, acum parlamentar PPDD – poreclit ”Vânătorul de E-uri”.

Evenimentul moden a avut loc pe domeniul de la Breaza al familiei Lucescu. Presa anunța încă din 2014 că bat clopotele de nuntă, dar nu s-a întâmplat nimic atunci, deși, la momentul respectiv, Ioana și Matei erau împreună de trei ani. Cei doi au fost colegi de școală.

 

Matei Lucescu a avut o relaţie pasageră, în trecut, şi cu Teodora, fiica lui Mihai Stoica, însă legătura nu s-a finalizat la Starea Civilă.

În mai 2010, Matei Lucescu a fost surprins de paparazzi la volan, conducând, deşi nu avea permis de conducere. Îl avea ca ajutor, în dreapta, pe bunicul Mircea.

Este a doua nuntă mare în familia Lucescu, după ce, în iunie 2015 şi-a pus pirostriile Marilu, fata lui Răzvan.

Mircea Lucescu se va întoarce luni sau marţi în Rusia, pentru a demara pregătirile cu Zenit St. Petersburg, gruparea cu care a semnat, după ce s-a despărțit de Șahtior Donețk.
sursa: libertatea.ro

 

Exclusiv
  • Marți, 25 Iulie 2017
  • De Claudiu Vasilescu

Cununie dacică la Ploieşti - galerie foto

Doi tineri din Ploieşti au hotărât să aibă o cununie civilă mai puţin convenţională. Şi... au reuşit. O pată de culoare într-o lume a evenimentelor de acest gen, în care prea puţini ies în evidenţă, chiar...

Eveniment
  • Luni, 24 Iulie 2017
  • De Roxana Tănase

Accident rutier pe DN1, în zona Breaza

Accidentul rutier a avut loc luni dimineață, după ce un autoturism s-a răsturnat în afara părții carosabile. UPDATE: Potrivit ISU Prahova, victima accidentului este un bărbat în vârstă de 62 de ani,...