digi
Noua televiziune care a intrat în reţeaua RCS este M4 Sport, din Ungaria. Canalul a fost pus în locul MTV, care a ieşit din grila operatorului.

Ce este însă interesant este că televiziunea din Ungaria deţine drepturi de televizare pentru o serie de competiţii sportive, printre care UEFA Champions League. Drepturile pentru România sunt însă deţinute în exclusivitate de DolceSport şi, pentru o opţiune, de Pro TV.

Potrivit reprezentanţilor companiei RCS, televiziunea de sport a intrat în pachetul digital al cablistului, oferit minorităţilor. Ei spun că acest pachet este disponibil în zonele cu minorităţi, precum Braşov, Harghita sau Covasna.

Potrivit monitorizărilor Paginademedia. ro, postul M4 era disponibil, cel puţin miercuri şi joi, şi pentru abonaţii RCS din Bucureşti.

M4 Sport a difuzat deja, miercuri seara, o partidă de fotbal din UEFA Champions League, Zenit - Benfica, deşi canalul nu deţine drepturile pentru România. În mod normal, în timpul difuzării competiţiilor pentru care nu deţine drepturi, un post TV trebuie să codeze emisia.

Televiziunea M4 Sport este deţinută de MTVA, o asociere a serviciilor media publice de televiziune şi radio din Ungaria, ce a fost lansată în vara anului trecut.
sursa: gandul.info

 

 

Articole asemănătoare
Sport
  • Miercuri, 19 Aprilie 2017
  • De Observatorul Prahovean

Competiții de top la Sala Sporturilor Olimpia din Ploiești

Sala Sporturilor „Olimpia” va găzdui, în luna mai, turneele „Final Four” ale Cupei României la handbal atât la masculin, cât şi la feminin. În organizarea Federaţiei Române de Handbal, a Asociaţiei Judeţene...