Vara asta este despre tine - AFI Palace Ploiesti

Andreea Balan si-a surprins fanii cu un nou look, de data aceasta cu totul special. Desi interpreta este incantata de rezultat, prietenii virtuali nu au fost multumiti si au reactionat imediat.

 

Andreea Balan si-a schimbat culoarea parului odata cu lansarea unei noi melodii, iar rezultatul a fost spectaculos. Admiratorii vedetei au reactionat imediat.

"Andreea imi place de tine foarte mult dar noua culoare a parului nu ti se potriveste", "Iti sta bine asa, dar parca era mai bine inainte. Nu te reprezinta", "Imi place vocea ta, esti o artista adevarata", au comentat fanii. Invitata intr-o emisiune de televiziune, Andreea Balan a declarat ca este o femeie implinita, atat din punct de vedere profesionat cat si sentimental. Vedeta a povestit cum partenerul ei de viata, in varsta de 27 de ani, o ajuta cand are o problema. "Imi place ca melodiile mele sa fie inspirate din viata mea. Am vizitat patru tari in aceasta vacanta. Eu as fi vrut sa plec cu amandoi o luna de zile. George e poet si lanseaza o carte. Ii place sa scrie atunci cand are timp. Lucram la niste piese in continuare si atunci cand raman in pana de idei ii mai dau piesele sa le asculte".
sursa:cancan.ro

 

 

Auto-moto
  • Miercuri, 26 Iulie 2017
  • De Observatorul Prahovean

Ne-am prins! Eşti prea bun pentru noi...

De unde nu e, nici Dumnezeu nu cere. Dacă omul nu poate mai mult de atât, de ce să ne străduim să-i explicăm că ceea ce a făcut el este o parcare de primată deprimată. La el acolo, într-un judeţ...