Spectacolele pe care Bobonete, Vancica, Dita si Rait, actorii din serialul Pro TV Las fierbinți, urmau să le susțină la Ploiesti  au fost anulate.

Anunțul organizatorilor:
Spectacolele de stand-up comedy „La vremuri noi, glume noi", care ar fi trebuit sa aiba loc pe 20 ianuarie, la Casa de Cultura a Sindicatelor din Ploiesti au fost anulate din motive ce nu tin de organizatori sau de artisti, ci au legatura cu autorizatia de functionare a Casei de Cultura.

Organizatorii regreta disconfortul creat cumparatorilor de bilete si ii roaga sa se adreseze centrelor de unde au achizitionat biletele pentru a-si primi banii inapoi. Casieria Casei de Cultura a Sindicatelor va fi deschisa pe 18 si 19 ianuarie intre orele 12.00 - 17.00 si pe 20 ianuarie pana la ora 21.00.

Va reamintim ca pe 9 noiembrie activitatea Casei de Cultura a Sindicatelor Ploiesti a fost suspendata pana la remedierea problemelor in ceea ce priveste securitatea la incendiu in conformitate cu prevederile HG numărul 915 din 3 noiembrie 2015. Pana in acest moment, problemele nu au fost solutionate.

 

Articole asemănătoare
Administrație
  • Marți, 30 Mai 2017
  • De Roxana Tănase

Viceprimarii nu mai au drept de vot în CL

De astăzi, pentru prima dată în istoria Consiliului Local Ploieşti, viceprimarii nu participă la vot. Prin urmare, coaliţia PSD -ALDE, va avea două voturi mai puţin. Prin urmare, de astăzi...