Vara asta este despre tine - AFI Palace Ploiesti

Antonia (26 de ani) trebuie să dea statului suma de 74.000 de lei reprezentând „obligaţii restante la bugetul de stat“ pentru neplata impozitului pe profit al firmei pe care o deţine.

Antonia (26 de ani) trebuie să dea statului suma de 74.000 de lei reprezentând „obligaţii restante la bugetul de stat“ pentru neplata impozitului pe profit al firmei pe care o deţine.

 

Firma pe care Antonia o deţine are datorii mari la bugetul statului, motiv pentru care Fiscul a început procedura de executare silită. Astfel, potrivit datelor oferite de ANAF şi citate de enational.ro, la categoria „Obligaţii restante la bugetul de stat“ cu privire la societatea Antonia Music SRL, în rubrica „Observaţii“, reprezentanţii Fiscului au trecut „S-a început procedura de executare silită“.

Firma Antonia Music SRL datorează statului român suma de 74.067 de lei, adică impozitul pe profit şi taxa pe valoare adăugată aferente anului 2014. Chiar şi aşa, Antonia a avut anul trecut un profit de 320.000 de lei, iar acum trebuie să plătească statului aproape un sfert din această sumă. La suma datorată se adaugă penalizările în valoare de 2.300 de lei, pe care Antonia trebuie să le plătească pentru că a întârziat cu plata. 

 

Cel mai recent single al Antoniei se numeşte „Dream About My Face“, o piesă de stare, în limba engleză, în care vocea artistei sună sexy şi misterioasă. „«Dream About My Face» este un fel de comeback (n.r. - revenire) după o pauza în care am avut concerte, am lucrat în studio şi mi-am luat timp să aleg împreună cu echipele mele de la Roton şi de la Global Records piesa cea mai potrivită. În piesă este vorba despre o fată îndrăgostită obsedată de un băiat, care este încrezătoare în ea şi în puterile ei, ştie că orice ar fi, ei vor rămâne împreună. Va lupta pentru dragostea lui până îl va cuceri definitiv. Clipul este simbolic, fata luptă în ring pentru iubirea băiatului de care este îndrăgostită“, a spus Antonia despre noua ei piesă.

În această perioadă, pentru petrecerile de Revelion, Antonia şi Alex Velea sunt solicitaţi „la pachet“ de către organizatorii de evenimente. Cei doi au trei concerte împreună, dar şi câteva apariţii separat, pentru fiecare cerând în jur de 3.500 de euro. Astfel, Antonia şi Alex Velea vor încasa aproximativ 28.000 de euro.

sursa: adevarul.ro