Vara asta este despre tine - AFI Palace Ploiesti

angajari continental brasov

Continental, furnizor internaţional de componente auto şi producător de anvelope, angajează peste 180 de oameni la fabrica din Braşov în lunile martie şi aprilie, pentru a putea produce, la capacitate maximă, peste 10 milioane de unități de alimentare cu combustibil pe an. 

 

La fabrica din Braşov sunt fabricate unităţile de alimentare cu combustibil care ajută la reducerea emisiile de dioxid de carbon ale maşinilor.
„Echipa noastră are acum 40 de membri şi suntem responsabili de partea de asamblare a unităţii de alimentare. Cu 20 de colegi noi, pe care să-i pregătim pentru acest proces de producție, am completa echipa şi am fi mult mai eficienți", spune Claudiu Dolhăscu, supervizorul uneia dintre liniile de producţie din cadrul fabricii Continental din Braşov.

Şi alte echipe din cadrul companiei sunt într-un proces de creştere similar. De aceea, în această perioadă, angajații din ariile tehnice şi de resurse umane din Continental Braşov participă la diverse evenimente de recrutare din oraș și sunt la dispoziția celor interesați. Îi puteți întâlni la târgul locurilor de muncă organizat în 30 – 31 martie la Hotel ARO sau cu ocazia Caravanei Continental ce se organizează cu regularitate în Brașov, Codlea, Vulcan, Râșnov, Cristian, Zărnești, Bran, Moieciu, Săcele,Tărlugeni, Poiana Mărului.

 

Citește continuarea pe digi24.ro

 

Național
  • Miercuri, 16 August 2017
  • De Georgiana Kelemen

Soluţie urbană INEDITĂ cu panouri muzicale

Braşovenii şi turiştii care ajung în zona de promenadă de Sub Tâmpa din municipiul Braşov se pot relaxa într-un mod inedit într-unul din părculeţele din această zonă, unde au fost amenajate primele...