Vara asta este despre tine - AFI Palace Ploiesti

munca in germania

Agenţia Municipală pentru Ocuparea Forţei de Muncă Bucureşti (AMOFM) organizează o selecţie pentru studenţii care doresc să desfăşoare o activitate lucrativă pe teritoriul Germaniei pe perioada vacanţei de vară, respectiv minimum două luni.

 

'Menţionăm că pot participa studenţii cu vârsta cuprinsă între 18 şi 35 de ani, care urmează cursuri de zi, la o facultate de stat sau particulară, acreditată conform legii şi care au cunoştinţe bune/foarte bune de limba germană', afirmă AMOFM, într-un comunicat remis miercuri AGERPRES.

Pentru anul 2017, sunt disponibile 70 de locuri de muncă în domeniul hotelier - gastronomic, în gastronomia de sistem (fast-food), în producţia industrială şi în domeniul serviciilor. Înregistrarea se va desfăşura în perioada 5.01.2017 - 9.02.2017, în intervalul luni - joi, orele 9:30 - 15:30, şi vineri, între orele 9:30 - 12:30.

 

Studenţii care au domiciliul în Bucureşti sau sunt înregistraţi la o instituţie de învăţământ superior din acest municipiu se pot adresa consilierului EURES din cadrul AMOFM.

Informaţii suplimentare cu privire la condiţiile de mediere, documentele necesare înregistrării dosarelor, precum şi instrucţiunile de completare a acestora, pot fi solicitate la AMOFM sau se găsesc pe site-ul instituţiei.

sursa: economica.net

 

Auto-moto
  • Miercuri, 16 August 2017
  • De Claudiu Vasilescu

Germania ar putea interzice maşinile diesel

Germania va trebui la un moment dat să urmeze exemplul altor state europene şi să interzică noile automobile diesel, a afirmat cancelarul Angela Merkel, recunoscând pentru prima oară că zilele...